In onze ontwerp studio kunnen wij alles voor u ontwerpen.

Elke opdracht begint met het uitwerken van een creatief ontwerp, aansluitend bij de wensen en ideeën van onze klanten. 

 

Huisstijl

Een mooie huisstijl en een bijbehorend logo zijn essentieel voor een goede herkenbaarheid van uw bedrijf. Bovendien geeft een goede uitgevoerde huisstijl aan wat een bedrijf wil uitstralen en hoe het gezien wil worden.

 

Interieur van uw kantoor of woonruimte

Het interieur van een pand straalt uit wie je bent en wat je doet. Je pand is niet alleen de plek waar je klanten of gasten ontvangt, het is ook de plek waar je medewerkers een groot deel van de dag doorbrengen. Een prettig werkomgeving en fijne sfeer is belangrijk. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. 

 

Kaarten (geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, rouwkaarten)

Je kunt deze helemaal naar wens door ons laten ontwerpen (en uiteraard laten maken). We hebben ook een eigen lijn van Dragonfly geboortekaartjes (binnenkort ook een lijn trouwkaarten en rouwkaarten). Deze kunnen uiteraard ook allemaal naar wens aangepast worden. 

 

Reclame uitingen

Wilt u dat uw winkel, kantoor of boodschap in het oog springt bij uw doelgroep? Wij kunnen helpen met een opmaak en product dat bij u past.

 

Autobelettering

Autobelettering is een effectief middel om met uw auto, bedrijfswagen, bus of vrachtwagen reclame te maken. Er zijn verschillende manieren om uw voertuig van reclame te voorzien: Bestickeren, beletteren of carwrapping (volledig inpakken). Wij verzorgen graag uw autobelettering. We denken graag met u mee en geven gericht advies over de mogelijkheden van autobelettering.