Reclame op auto, reclamebord, spandoek, vlaggen, gevelreclame, stickers, raamfolie, fotobehang, advies, ontwerp, montage.

Putters Print & DeSIGN (ont)verzorgt het voor u.

 

Airtex/Fotobehang

Dit is behang uit één stuk dat je in zijn geheel op de muur plakt.
Hierdoor krijg je een naadloos behang op de wand. Het materiaal beschikt over een grote kleurkracht, waardoor je print echt van de muur afspettert.

Raamstickers & glasfolies

Raamdecoratie geeft extra cachet aan de uitstraling van uw bedrijfspand. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daar-naast reduceert speciale raamfolie het zonlicht en vermindert de inkijk. Wij snijden alles op maat en voorzien het desgewenst van een logo, afbeelding of speciale print.

Reclameborden

Reclameborden zijn er in allerlei soorten en maten, zoals bouw/project borden, gevelreclame, sportveldreclame.

Binnen- en buitengebruik van borden, dit vraagt om verschillende kwaliteits-eisen van plaatmaterialen.

Autoreclame

Door uw bedrijfsauto’s te voorzien van autobelettering wordt uw wagenpark een multifunctioneel visitekaartje. Wij adviseren u graag van ontwerp tot aan uitvoering.

Spandoeken

Een spandoek laten bedrukken is ideale buitenreclame. Hang het spandoek aan je pand of plaats deze in een frame. Een spandoek drukken we op alle formaten die jij maar wenst. Hoe groter het doek hoe beter jouw boodschap blijft hangen. 

Vlaggen

Beachflags, dropflags, gevelvlaggen, kioskvlaggen, mastvlaggen en raam-vlaggen! 

Gevelreclame

Versterk uw zichtbaarheid met opvallende gevelreclame aan uw pand. Denk aan de naam of het logo op de gevel van uw pand. Hierdoor is uw bedrijf makkelijker te vinden voor eventuele bezoekers.